Accounting Documents
456
Синтетска сметка

Вредносно усогласување (обезвреднување) на залихи

На сметката 456 - Вредносно усогласување (обезвреднување) на залихи, се евидентира обезвреднувањето на материјали, резервните, делови, ситен инвентар и автогуми, производи и залиха на стоки во магацин и во продавница.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan