Accounting Documents
449
Синтетска сметка

Останати трошоци на работењето

На сметката 449 - Останати трошоци на работењето, се евидентираат трошоците за кои не е пропишана посебна сметка во рамки на групата 44.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan