Accounting Documents
415
Синтетска сметка

Комунални услуги

На сметката 415 - Комунални услуги, се евидентираат трошоците за снабдување со вода и наводнување, за изнесување и собирање на смет и фекалии, за одржување на зеленило, за дератизација и дезинфекција, за одводнување и прочистување на отпадни и атмосферски води.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan