Accounting Documents
414
Синтетска сметка

Наем - лизинг

На сметката 414 - Наем - лизинг, се евидентираат трошоците за наем на средства (оперативен наем).

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan