Accounting Documents
413
Синтетска сметка

Услуги за одржување и заштита

На сметката 413 - Услуги за одржување и заштита, се евидентираат трошоците за одржување на нетековни средства и трошоците за заштита.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan