Accounting Documents
412
Синтетска сметка

Надворешни услуги за изработка на добра и извршување на услуги

На сметката 412 - Надворешни услуги за изработка на добра и извршување на услуги, се евидентираат услугите за изработка на добра кои се составен дел на процесот на производство, како што се услугите за доработка, изработка, преработка и слично во производство и изградба и останати надворешни услуги за изработка на добра и извршување на услуги.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan