Accounting Documents
403
Синтетска сметка

Трошоци за енергија (за администрација, управа и продажба)

На сметката 403 - Трошоци за енергија (за администрација, управа и продажба), се евидентира вредноста на потрошената енергија, потрошениот материјал за производство на енергија и погонско гориво за администрација, управа и продажба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan