Accounting Documents
401
Синтетска сметка

Трошоци за материјали (за администрација, управа и продажба)

На сметката 401 - Трошоци за материјали (за администрација, управа и продажба), се евидентираат материјалните трошоци за администрацијата, управата и продажбата.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan