Accounting Documents
359
Синтетска сметка

Отстапување од стандардните (плански) цени на ситен инвентар, амбалажа и автогуми

На сметката 359 - Отстапување од стандардните (плански) цени на ситен инвентар, амбалажа и автогумите, се евидентира отстапувањето од стандардните (плански) цени на ситниот инвентар, амбалажата и автогумите.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan