Accounting Documents
350
Синтетска сметка

Ситен инвентар на залиха

На сметката 350 - Ситен инвентар на залиха, се евидентираат залихите на ситниот инвентар во магацин.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan