Accounting Documents
320
Синтетска сметка

Залиха на резервни делови

На сметката 320 - Залиха на резервни делови, се евидентираат залихите во магацин на резервните делови.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan