Accounting Documents
318
Синтетска сметка

Вредносно усогласување на залихите на суровини и материјали

На сметката 318 - Вредносно усогласување на залихите на суровини и материјали, се евидентира разликата меѓу пониската нето продажна вредност и сметководствената вредност на залихите на суровини и материјали.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan