Accounting Documents
304
Синтетска сметка

Останати давачки поврзани со набавката на залихите

На сметката 304 - Останати давачки поврзани со набавката на залихите, се евидентираат останатите давачки поврзани со набавката на залихите на суровините и материјалите, резервните делови и ситниот инвентар, амбалажата и автогумите.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan