Accounting Documents
299
Синтетска сметка

Останати пасивни временски разграничувања

На сметката 299 - Останати пасивни временски разграничувања, се евидентираат пасивните временски разграничувања кои не се евидентирани на другите сметки на групата 29.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan