Accounting Documents
293
Синтетска сметка

Пресметани приходи за идни периоди

На сметката 293 - Пресметани приходи за идни периоди, се евидентираат наплатените или пресметаните приходи во тековниот пресметковен период, а кои се однесуваат на идниот пресметковен период, како што се: однапред наплатени приходи и останатите приходи на идниот период.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan