Accounting Documents
282
Синтетска сметка

Долгорочни обврски спрема добавувачи во земјата

На сметката 282 - Долгорочни обврски спрема добавувачи во земјата, се евидентираат обврските за набавка на производи, стоки и услуги спрема добавувачите во земјата.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan