Accounting Documents
280
Синтетска сметка

Долгорочни обврски од поврзани друштва врз основа на набавка на добра и услуги во земјата и странство

На сметката 280 - Долгорочни обврски од поврзани друштва врз основа на набавка на добра и услуги во земјата и странство, се евидентираат обврските според називот на сметката. Во рамки на оваа сметка се евидентираат обврските за камата.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan