Accounting Documents
269
Синтетска сметка

Обврски врз основа на останати краткорочни финансиски средства

На сметката 269 - Обврски врз основа на останати краткорочни финансиски средства, се евидентираат обврските кои не се евидентирани на другите сметки од групата 26.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan