Accounting Documents
264
Синтетска сметка

Обврски врз основа на издадени хартии од вредност кои се чуваат до доспевање

На сметката 264 - Обврски врз основа на издадени хартии од вредност кои се чуваат до доспевање, се евидентираат обврските врз основа на издадени хартии од вредност во согласност со сметководствената политика на друштвото.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan