Accounting Documents
256
Синтетска сметка

Обврски за краткорочни резервирања на трошоци во гарантен рок

На сметката 256 - Обврски за краткорочни резервирања на трошоци во гарантен рок, се евидентираат резервирања за трошоци во времетраење на гарантниот рок.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan