Accounting Documents
239
Синтетска сметка

Обврски за останати даноци, придонеси и други давачки

На сметката 239 - Обврски за останати даноци, придонеси и други давачки, се евидентираат обврските за јавни давачки кои не се евидентирани на другите сметки во рамките на групата 23.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan