Accounting Documents
233
Синтетска сметка

Обврски за данок на добивка, данок на вкупен приход и данок на приход платен на странско правно лице (задржан данок)

На сметката 233 - Обврски за данок на добивка, данок на вкупен приход и данок на приход платен на странско правно лице (задржан данок), се евидентираат обврските на друштвата утврдени во Законот за данокот на добивката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan