Accounting Documents
230
Синтетска сметка

Обврски за данокот на додадена вредност

На сметката 230 - Обврски за данокот на додадена вредност, се евидентираат обврските врз основа на пресметаниот данок на додадена вредност.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan