Accounting Documents
22
Група

КРАТКОРОЧНИ ОБВРСКИ СПРЕМА ДОБАВУВАЧИ

На сметките од групата 22 - Краткорочни обврски спрема добавувачи, се евидентираат фактурираните и нефактурираните обврски спрема добавувачите во земјата и во странство.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan