Accounting Documents
210
Синтетска сметка

Обврски од поврзани друштва врз основа на набавка на добра и услуги во земјата

На сметката 210 - Обврски од поврзани друштва врз основа на набавка на добра и услуги во земјата, се евидентираат фактурираните и нефактурираните обврски спрема домашните матични, зависни и други поврзани друштва кои влегуваат во групата за консолидирање.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan