Accounting Documents
198
Синтетска сметка

Останати однапред платени трошоци и пресметани приходи

На сметката 198 - Останати однапред платени трошоци и пресметани приходи, се евидентираат активните временски разграничувања кои не се евидентирани на другите сметки од групата 19.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan