Accounting Documents
195
Синтетска сметка

Пресметани приходи што не можеле да бидат фактурирани

На сметката 195 - Пресметани приходи што не можеле да бидат фактурирани, се евидентираат приходите од тековниот период кои не можеле да бидат фактурирани, а за кои настанале трошоци во тековниот период.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan