Accounting Documents
165
Синтетска сметка

Хартии од вредност според објективна вредност преку добивката или загубата

На сметката 165 - Хартии од вредност според објективна вредност преку добивката или загубата, се евидентираат финансиските средства набавени или настанати првенствено со цел за остварување на добивка од краткорочните флуктуации на цените.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan