Accounting Documents
164
Синтетска сметка

Хартии од вредност кои се чуваат до доспевање

На сметката 164 - Хартии од вредност кои се чуваат до доспевање, се евидентира отплатата на долгорочните хартии од вредност кои доспеваат за плаќање во рок до една година, освен оние кои се евидентирани на сметката 107- Хартии од вредност - готовински еквиваленти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan