Accounting Documents
162
Синтетска сметка

Краткорочни кредити и заеми во земјата

На сметката 162 - Краткорочни кредити и заеми во земјата, се евидентираат краткорочните кредити и заеми со рок на доспевање до една година, дадени на неповрзани друштва во земјата.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan