Accounting Documents
135
Синтетска сметка

Побарувања за повеќе платени придонеси и други давачки

На сметката 135 - Побарувања за повеќе платени придонеси и други давачки, се евидентираат побарувањата според називот на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan