Accounting Documents
121
Синтетска сметка

Побарувања од купувачи во странство

На сметката 121 - Побарувања од купувачи во странство, се евидентираат побарувањата од купувачите од продажба на добра и услуги во странство.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan