Accounting Documents
118
Синтетска сметка

Останати побарувања од поврзани друштва

На сметката 118 - Останати побарувања од поврзани друштва, се евидентираат побарувањата од матични, зависни и други поврзани друштва за кои не е предвидена посебна сметка во рамки на групата 11.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan