Accounting Documents
113
Синтетска сметка

Побарувања од поврзани друштва за аванси, депозити и кауции во странство

На сметката 113 - Побарувања од поврзани друштва за аванси, депозити и кауции во странство, се евидентираат дадените аванси, депозити и кауции за набавка на добра и услуги во странство на матични, зависни и други поврзани друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan