Accounting Documents
111
Синтетска сметка

Побарувања од поврзани друштва врз основа на продажба на добра и услуги во странство

На сметката 111 - Побарувања од поврзани друштва врз основа на продажба на добра(производи и стоки) и услуги во странство, се евидентираат побарувањата врз основа на продажба на добра и услуги на странските матични, зависни и други поврзани друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan