Accounting Documents
041
Синтетска сметка

Побарувања од неповрзани друштва врз основа на продажба на кредит

На сметката 041 - Побарувања од неповрзани друштва врз основа на продажба на кредит, се евидентираат побарувањата врз основа на продажба на добра (производи и стоки) и услуги на кредит во земјата и во странство и останати побарувања од продажба на кредит.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan