Accounting Documents
029
Синтетска сметка

Акумулирана амортизација на вложувања во недвижности

На сметката 029 - Акумулирана амортизација на вложувања во недвижности, се евидентира исправката на вредноста врз основа на пресметаната амортизацијата на вложувањата во градежни објекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan