Accounting Documents
027
Синтетска сметка

Аванси за вложувања во недвижности

На сметката 027 - Аванси за вложувања во недвижности, се евидентираат дадените аванси за стекнување на вложувања во земјиште и вложувања во градежни објекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan