Accounting Documents
026
Синтетска сметка

Вложувања во недвижности во подготовка

На сметката 026 - Вложувања во недвижности во подготовка, се евидентираат сите облици на вложувања во недвижности од денот на вложувањето до денот на нивното активирање на некоја од сметките на групата 02.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan