Accounting Documents
02
Група

ВЛОЖУВАЊА ВО НЕДВИЖНОСТИ

На сметките од групата 02 – Вложувања во недвижности, се евидентираат недвижностите (земјиште и градежни објекти) кои се признаваат и вреднуваат во согласност со МСС 40 и други релевантни МСФИ и Оддел 16 и други релевантни оддели на меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan