Accounting Documents
011
Синтетска сметка

Градежни објекти

На сметката 011- Градежни објекти, се евидентираат административните згради, фабричките згради, халите и работилниците, зградите на хотели, мотели, ресторани, продавниците, складиштата, силосите, стакленици, сушални, ладилници, монтажни згради, бараки, мостови, дрвени конструкции, огради, спортски терени, стадиони, спортски сали, базени, рибници, паркинзи, надвозници, железнички пруги, мостови, тунели, вијадукти, цевководи, канали, далеководи, жичарници, градежни објекти вон употреба и за останати неспомнати градежни објекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan