Картичка на производ

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central и услугите на Логин Системи - победничка комбинација за твојата организација
Dynamics 365 Business Central – Консултација (1 час)

Dynamics 365 Business Central – Консултација (1 час)

€40,00Price

На консултативната средба ќе ве запознаеме накусо со можностите на Dynamics 365 Business Central и ќе ги одредиме областите кои се применливи во вашето работење. Преку разговор ќе се потрудиме да ги дознаеме вашите потреби и проблеми/предизвици кои сакате да ги решите со воведување на ново софтверско решение.
 

Закажување >

 • АГЕНДА И ЦЕЛИ

  • Запознавање со основните функционалности на Dynamics 365 Business Central
  • Да ги одредиме клучните болки во бизнисот што ве поттикнале да барате промена во вашиот постоечки софтвер
  • Да ги одредиме главните цели за воведување на Dynamics 365 Business Central
  • Дискусија за клучните потреби во вашиот бизнис
 • ИСПОРАКИ

  Со завршувањето на оваа средба најважно е што ќе добиете одговор дали е овој ЕРП систем вистинскиот за вас. Останати придобивки од средбата:

   

  • Заедно ќе ги одредиме модулите од кои ќе имате придобивки
  • Ќе ге одредиме можностите што би се креирале како дополнителна вредност ако поставите Dynamics 365 Business Central
  • Развиен стратешки план за имплементирање на една или две страници

   

 • УСЛОВИ

  Закажување се прави на линкот за закажување средба

   

  Консултативната средба се одржува во просториите на Логин Системи или на лице место кај потенцијалниот корисник. Поради пандемијата со коронавирусот, средбата е електронска преку ZOOM.

Во своето преку 20 годишно работење Логин Системи има имплементирано софтверски решенија во преку 400 македонски фирми, банки и институции. Работиме посветено за да ја извршиме поставената задача навремено, стручно и во буџетот што сме го договориле со корисникот.
 
Логин Системи е овластен Мicrosoft Dynamics NAV партнер од 2003та година – прва фирма во регионот (Македонија, Косово, Албанија).
Потсетување: Порано Dynamics NAV се викаше Navision, а најновиот назив е Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Ако поинаку не е наведено, цените се без влучен ДДВ кој изнесува 5% за софтверот, а 18% за услугите. Го задржуваме правото на промена на цените или производите без претходна најава. 

Сакаш помош? Избери од нашите консултантски услуги и воспостави брзо ERP систем во твојата организација.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan