Open Work Space

Проверка на емаил адреса

Благодариме за регистрацијата да станеш член на заедницата на Логин Системи. Ти испративме порака по е-пошта на адресата што ја одреди за најава. Провери го твоето сандаче и кликни на линкот. Ако не е стигната пораката, провери во џанк фолдерот.

Во случај сте направиле грешка во емаил адресата, обидете се повторно. 

Адреса е-пошта: undefined
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan