Ресурси

Ефикасно водење на персоналот и средствата во организацијата
Функционалности за водење проекти и ресурси
Прегледај ги функционалностите и види како може да се искористат во твоето работење
Ресурси и цени

Ресурси и цени

Проекти (Jobs)

Проекти (Jobs)

Менаџирање со капацитети

Менаџирање со капацитети

Евиденција на време

Евиденција на време

Повеќекратни трошоци

Повеќекратни трошоци

Прикажи ја категоријата како листа тука ...
Проектен менаџмент
Следи ги проектите според буџет, квалитет и време
Ресурси
Ресурси
color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan