top of page

Маркетинг и продажни активности

Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш

Кампањи

#СтандарденПакет

Кампањи

Со кампањи до зголемени резултати

Кампања е вид на активност која вклучува одреден број на контакти. Како на пр. испраќање каталози или специјални понуди за организирање на некој настан. Одговорите на контактите во врска со една кампања се зачувуваат како интеракции.

 

Во рамките на една кампања може да се одредат и специјални цени за одредените контакти.

 

Картичка на кампања

Картичка на кампања

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Маркетинг и продажни активности
Функционалности за маркетинг активности
Ракување со интеракции и документи
Ракување со интеракции и документи
Зделки (можности)
Зделки (можности)
Кампањи
Кампањи
Ракување со работни задачи
Ракување со работни задачи
Продажен циклус
Продажен циклус

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page