top of page

Book an online call for the support or consultation you need

Нашите услуги за ERP и PayPal
 • Онлајн сесија
  Бесплатен тел. разговор за набавка на бизнис софтверско решение

  15 min
 • Онлајн сесија
  Брза тура за потенцијални корисници на Dynamics 365 Business Central

  30 min
  36 euros
 • Онлајн сесија
  Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

  1 hr
  59 euros
bottom of page