top of page

Извештаи и анализи

Прави брзи и квалитетни одлуки базирани на аргументи

Евиденција при измени

#СтандарденПакет

Евиденција при измени

Сите активности со податоците се забележуваат

Можете да следите измени на најавите на корисниците Microsoft Dynamics NAV податоци. Можете да ги следите сите директни измени кои корисникот ги внесува во базата на податоци, освен измените во “работните документи” како што се дневници, продажни или набавни порачки.

Функцијата на евиденција при измени, овозможува да добиете хронолошка листа на измени во секое поле од секоја табела (со исклучок на “работните документи” погоре споменати) со препознавање на ID на корисникот кој го направил тие измени.

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Извештаи и анализи
Функционалности за извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Општо: извештаи и анализи
Повеќе валути
Повеќе валути
Основни критериуми
Основни критериуми
Неограничен број на компании
Неограничен број на компании
Напредни критериуми
Напредни критериуми
Евиденција при измени
Евиденција при измени
Даночна пријава ДДВ-04
Даночна пријава ДДВ-04

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page