top of page

Основи на човечки ресурси

Основата на секоја организација

Вработени

#СтандарденПакет

Вработени

Евиденција на вработени

Ефикасно ракувај со човечките ресурси во твојата компанија. Групирај ги и следи ги релевантните податоци за вработените и организирај ги нивните податоци согласно типовите на податоци, како што се: искуство, вештини, образование, обуки и членство во синдикални организации.

Можеш да ги чуваш личните податоци, да го следиш отворањето на работни места во твојата организација и да генерираш листа на кандидати за тие нови позиции.

Следи ги бенефитите и компаниските ставки, како што се клучеви, кредитни картички, компјутери и возила. Едноставно зачувај ги сите видови на отсуства во единици мерки дефинирани од твоја страна и прикачи алтернативни адреси и имиња на роднини на вработените.

 

Изглед на картичка на вработен

Изглед на картичка на вработен

Повеќе инфо:
Link

Забелешка

Пресметај си ја платата со бесплатниот калкулатор за плати на линкот тука.

 

Сподели информација
Основи на човечки ресурси
Функционалности за вработени и сорабтници
Вработени
Вработени
Соработници и студенти на пракса
Соработници и студенти на пракса

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page