top of page

Сервис

Понуди и обезбеди грижа каква што заслужуваат твоите корисници

Сервисни артикли

#НапреденПакет

Сервисни артикли

Зачувај ги и следи ги сите сервисни артикли, вклучувајќи податоци за сервисниот договор, ракувањето со компоненти, референци за продуктна структура (составница или BOM) и информации за гаранција.

 

Употреби ја функцијата  за Трендскејп анализа (Trendscape Analysis) за преглед на индикаторите на клучните перформанси на одреден сервисен артикл во даден временски период.

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Сервис
Функционалности за водење на сервис
Планирање и испорака
Планирање и испорака
Сервисен ценовник
Сервисен ценовник
Сервисни договори
Сервисни договори
Сервисни артикли
Сервисни артикли
Сервисни порачки
Сервисни порачки

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page