top of page

Јазици за користење

Користи го твојот службен или мајчин јазик

Документ со повеќе јазици

#СтандарденПакет

Документ со повеќе јазици

Работи на еден јазик, а креирај документи со артикли на различни јазици

Постави алтернативни описи на артиклите од залиха и отпечати извештаи на повеќе јазици (на пр., можеш да направиш фактура на јазикот на примателот на таа фактура). Описите можат да бидат поврзани со индивидуални купувачи, што е особено корисно за продажба во странски земји.

Може да биде корисно да се прилагодат описите на артиклите за домашните корисници. Алтернативните описи на артиклите автоматски се селектираат. За да ја користиш функционалноста за повеќе јазици, текстот за алтернативни јазици треба да биде вметнат во релевантните апликативни објекти.

 

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација

Блог објави

Дискусија - форум

Грешка во потпишување на ДДВ пријава на сајтот на УЈП - java.lang.reflect.invocationtargetexception (245)

Бруто плата за 2023 - Најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (261)

УЈП: Пресметка на плата за 2023 година - нова верзија на клиентскиот софтвер и ново даночно ослободување (514)

ФВ Консалтинг: Минимален и максимален регрес за годишен одмор за 2022 година (К-15) (3927)

УЈП: Бруто плата 2022 - најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (143)

Придонеси за плата и даночно ослободување за 2022 година (283)

Како-да: Пресметка и плаќање на кирија од фирма на сопственик – физичко лице преку УЈП (179)

Вид на обврска при пресметка на платите (111)

Каровска: Законот за заштита на лични податоци стапува на сила на 24 авг 2021 (193)

Про Агенс: Табеларен преглед на износите за регрес за годишен одмор во годината 2021 (4691)

Јазици за користење
Функционалности за јазици за користење
Документ со повеќе јазици
Документ со повеќе јазици
Повеќе јазици
Повеќе јазици

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page